НАЧАЛО Областта ГЕРБ – Перник осигури екипи на футболистите от с. Долни Раковец

ГЕРБ – Перник осигури екипи на футболистите от с. Долни Раковец

506
0
СПОДЕЛИ

gerb-2-football

Турнир по футбол за ветерани организираха спортните деятели на ГЕРБ. Отборите на Миньор Пк – ветерани, Сарата -Долни Раковец – ветерани, Сарата – Долни Раковец – мъже и разбира се отборът на ПП ГЕРБ премериха сили и задоволиха жаждата си за любителски спорт и групова игра. Турнирът бе организиран във връзка със завръщането на отбора на с. Долни Раковец Сарата -мъже в първенството на Пернишка област и в навечерието на отбелязване една година от учредяването на ПП ГЕРБ в Перник.

След проведен жребий се състояха мачове между четирите отбора. ГЕРБ – Сарата мъже завършиха двубоя с 2:3, а Миньор-ветерани – Сарата-ветерани – с 2:0. За първото място се бориха Миньор-ветерани – Сарата -мъже, които завършиха редовното време с 0:0, след което Миньор победи при изпълнение на дузпи с 5:3. За 3-то и 4-то място се състезаваха ГЕРБ – Сарата -ветерани, които след изпълнение на дузпи завършиха с резултат 2:4.

Областния координатор на ГЕРБ Перник Иво Петров, кметът на с. Долни Раковец- Симеон Исачки и общинския координатор на гр. Радомир – Емил Крумов закриха турнира и раздадоха награди на всички участници. За отбора на Сарата – мъже общинското ръководство на ПП ГЕРБ гр. Радомир и областното ръководство на ПП ГЕРБ-Перник се бяха погрижили за набиране на финансови средства. Беше закупена пълна футболна екипировка на обора за участието му в предстоящия сезон 2008/2009.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име