НАЧАЛО Рaзни Ноемврийски музикални дни

Ноемврийски музикални дни

181
0
СПОДЕЛИ

За поредна година в Перник се провеждат Ноемврийските музикални дни. Те започват през втората половина на месеца и ще поднесат на почитателите си атрактивна програма.

С концерт Камерен оркестър „Орфей” с диригент Райчо Христов, ще представи младите виртуози от Нов български университет. Това е част от дългосрочната инициатива да се предоставя поле за изява на млади музиканти. Концертът е на 23 ноември 2008 г.от 18. 30 ч. в ХГ”Любен Гайдаров”.

На 27 ноември 2008 г. от 17. 30 ч. в Малкия салон на Двореца на културата, отново в рамките на Ноемврийските музикални дни, е музикалната беседа под мотото „Романтизмът в музиката”, като за специален гост е поканен Емил Мирчев – теолог и музиковед.

В тайните на музикалните дебри учениците от X – то училище ще навлязат чрез образователен концерт на Духов оркестър с диригент Трифон Трифонов.

Повече информация за програмата на Ноемврийските музикални дни и други културни събития, които ще се случат в рамките на месеца можете да прочетете в Културно-информационния справочник на ОК Дворец на културата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име