НАЧАЛО Младежи В ГЕРБ залагат на младежкия дух

В ГЕРБ залагат на младежкия дух

523
0
СПОДЕЛИ

И в този брой представяме трима от младите членове на организацията.

Благовест Димитров Тренков е на 20 г. от гр. София, избрал да живее в красивото село Кладница. Завършил е електротехника на компютърни системи и притежава отличното ІІІ то ниво за работа с тях. Сертифициран специалист в работата и изграждането на комуникационни системи и мрежи. Студент в специалност „Телекомуникационна информатика”. И с тригодишен опит в работата с локални мрежи и Интернет.

„Аз съм на 20 години и от доста време се грижа сам за живота си, за личностовото и професионално израстване. За мен е важно да имам собствен дом, собствен бизнес, разбира се в областта на комуникационните технологии и да предлагам добри услуги на този пазар. Идеите на ПП ГЕРБ съвпадат с моите за осъществяването на по-доброто бъдеще, което искам!”


Росица Кирилова Георгиева от с. Студена общ. Перник.

„На 30 години съм и образованието, което завърших осъществи мечтат ми да имам собствен бизнес в областта на търговията и да напредвам професионално….Избрах да членувам в ПП ГЕРБ защото това е партията, която обръща поглед и се интересува от обикновения човек и особено от младите хора. В ПП ГЕРБ залагат на младежкия дух и потенциал, като показват и с дела желанието да подкрепят младежкото образование и инициативност. Пример за това е помощтта, която оказаха на ученици завършващи средно обрзование да станат студенти.”

Росица е организационен секретар на клуба на ПП ГЕРБ в село Студена.


Иван Борисов Тодоров е на 33години, завършил „социална психология” и преподаващ изобразително изкуство.

„Осъществих желанието си и да членувам в ПП ГЕРБ и да съм част от голям екип…. От миналата година искам да го направя, но си мислех, че трябва да имам препоръки от някой, специални заслуги или „връзки”. Не скривам, колко голяма беше изненадата ми от сърдечното отношение и от лекотата, с която общуват хората в тази организация. Като член на ПП ГЕРБ – Перник, ще работя за популяризирането й сред по-заетите хора, тези които нямат време за политика. За това, всеки човек да разбере, че има кой да му обърне внимание и че партията Граждани за Европейско Развитие на България е отворена към всеки обикновен гражданин.”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име