НАЧАЛО Младежи МГЕРБ и Денят на Европа

МГЕРБ и Денят на Европа

694
0
СПОДЕЛИ

Повече от хиляда младежи от цялата страна празнуваха заедно деня на Европа в градската градина пред Народния театър „Иван Вазов” в София. Изявата бе организирана от младежите на партията и под егидата на евродепутатите на ГЕРБ.

Младежите на ГЕРБ Перник бяха 20 човека, които в съботния ден се включиха в образователните игри, надпяването, младежкото стрийт-парти и се срещнаха с приятелите и сподвижниците от другите градове. „За пореден път младежкият дух на ГЕРБ изпълва пространството и навсякъде цари настроение, жизненост и оптимизъм. Прекрасни и спокойни млади хора се срещаме и общуваме позитивно и това, ме кара да вярвам в успеха на ГЕРБ- партията на младите хора и да искам да живея в България“ сподели Денислав Захариев председател на МГЕРБ Перник.

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на партията Цветан Цветанов, евродепутатите на ГЕРБ присъстваха на празненство по повод 9 май – Деня на Европа, организирано от МГЕРБ,. Лидерът на партията Бойко Борисов каза пред събралите се, че присъствието на хора от Бундестага, от Фондация „Конрад Аденауер”, това, че те не пропускат нито едно събитие на ГЕРБ, е гаранция, че двете най-големи партии в Германия няма да допуснат ГЕРБ да не успее. „Бъдете оптимисти, бъдете спокойни. И някъде да объркаме нещо, те ще ни поправят и България ще върви напред. Те имат нужда от силна България, а не – от последна в Европа по доходи и първа по корупция. Това е една черна дупка в Европа. Те ще ни помогнат, а ние ще изпълним в пълен обем това, което Европа очаква от нас – мощна, стабилна, предсказуема България”, каза лидерът на ГЕРБ.

Председателят на партията Цветан Цветанов каза: „Вие сте хората, на които разчитаме в предстоящите избори, защото искаме Деня на Европа догодина да го празнуваме с много по-добри резултати, с много по-голямо уважение от Европа. За да ни уважава Европа, трябва да покажем, че може да се справим – България може да се справи с корупцията, може да строи магистрали, но трябва да има едно правителство, което да носи политическата отговорност, а няма друга алтернатива, освен ПП ГЕРБ”, обърна се Цветанов към младежите на ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име