НАЧАЛО ГЕРБ Обръщение на Делян Добрев-водач на листата на ПП ГЕРБ-Перник към жителите на...

Обръщение на Делян Добрев-водач на листата на ПП ГЕРБ-Перник към жителите на област Перник:

582
0
СПОДЕЛИ

1401_Pernik-Delian-Dobrev_1893(1)

Уважаеми жители на област Перник,

Настъпи момента, в който всички ние сме изправени пред важен избор. Изборът за бъдещето на всеки един от нас, а именно управление целящо европейско развитие на България или връщане назад към тежкото статукво.

През мандата на нашето управление успяхме да запазим финансовата стабилност на държавата, да я преведем през кризата, за да може следващите 4 години да са години на растежа, на по-високите доходи и заетост. Разбира се признаваме и грешките, които допуснахме, но имаме воля да ги поправим, да довършим и надградим започнатото. В управленската програма на ГЕРБ сме заложили само изпълними неща, няма нито едно пресилено обещание, защото всички вие сте се наслушали на такива през последните 23 години.

В тези тежки за целия свят години, ние положихме усилия да променим България, да променим всеки един град, за да дадем основа за развитие на страната ни. Наясно съм, че каквито и усилия да положим, те ще бъдат недостатъчни на фона на всички нерешени проблеми както в Перник, така и във всеки един град. Гордеем се с изграждането на магистрала „Люлин”, която всички вие очаквахте с нетърпение. Този инфраструктурен обект е важен за страната ни, защото е част от два европейски коридора, защото повече от 15 000 автомобили на ден пътуват от Перник до София за десет минути, а не за един час. Правителството на ГЕРБ и лично Бойко Борисов изпълни обещанието си към гражданите на Перник да бъдат отпуснати пари за ремонт на театъра в града, който беше затворен заради пожар през 2004г.

Правителството не остана безучастно, когато тежко природно бедствие сполетя всички вас, жителите на Област Перник. Държавата отпусна над 27 млн. лв. за възстановяване на щетите от земетресението. ПП ГЕРБ дари от своята субсидия 1 000 000 лв.Министерство на културата отпусна 120 000 лв. за ремонт на читалища.

Ключът към енергийната независимост на България е местният добив, който е с 35% по-евтин от вносния и енергийната ефективност, саниране на сградите. По този начин ще подкрепим предприятията, ще ги направим по – конкурентоспособни, ще им помогне да разширят дейността и да наемат нови хора в производството. Домакинствата ще намалят потреблението на ток и респективно ще намалее и сметката за отопление. Износът е вторият механизъм, чрез който икономиката може да расте. Усилията в тази посока ще продължат – експортните дружества ще бъде подкрепени с новата оперативна програма. Това са напълно реалистични неща, които сме заложили в управленската програма и които ще изпълним ако ни гласувате доверие.

Доказахме, че сме отговорни и можете да ни имате доверие. Благодаря на всички, които подкрепят нашата политика.

Имаме воля да повишим стандарта на живот на всеки българин.

Имаме воля да работим за развитието на малкия и среден бизнес.

Имаме воля да довършим започнатото.

Делян Добрев-водач на листата на ПП ГЕРБ-Перник

PREVIEW_Billboards_elements

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име