НАЧАЛО Водещи Трън избира кмет на 29 септември

Трън избира кмет на 29 септември

591
0
СПОДЕЛИ

Екипност и работа за конкретни резултати – така можем да определим най-точно подготовката на ПП ГЕРБ за изборите в Трън в края на тази седмица.
Постигнатото в годините на управление на г-н Станислав Николов съживяване и въздигане на този така живописен край ще бъде продължено. Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Станислава Алексиева е ангажирана и силно мотивирана темпът на работа да се увеличава, привличането на средства от европейските фондове да е същностна част от ангажиментите на кмета и грижата за хората в общината да е стил на управление, чийто резултат да е видим от всички. Приемствеността на управлението ще осигури на Трън продължаващо развитие, спокойствие на жителите му и притегателна сила за все повече туристи.
Политическата подкрепа в лицето на народния представител г-жа Ирена Соколова и силната воля да продължи изграждането на европейския облик на съвременна България, в лицето на лидера на партията – г-н Бойко Борисов също допринасят за убедителната победа на ГЕРБ на 29 септември в Трън.
Успех Стаси!

P9035279

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име