НАЧАЛО ГЕРБ Депутатът от ГЕРБ Ирена Соколова организира публична лекция на тема „Как управлявам...

Депутатът от ГЕРБ Ирена Соколова организира публична лекция на тема „Как управлявам живота си? “

521
0
СПОДЕЛИ

20140513_142145Депутатът от ГЕРБ Ирена Соколова организира публична лекция на тема „Как управлявам живота си? “. Участници в нея бяха тазгодишните абитуриенти от град Трън в СОУ „Гео Милев”, класният им ръководител – Румяна Викторова, кметът на града – Станислава Алексиева, председателят на Общинския съвет – д-р Веселина Шишкова и директорът на училището – Юри Цанков.
Интригуващо и в непосредствено общуване Соколова изправи младите хора пред предизвикателството да говорят за това, което си представят, че ги очаква след завършване на средното образование. Заедно всички помислиха за начина, по който подреждат приоритетите си, за кръстопътищата, за любовта, за надеждата и приятелството. Младите хора откровено и с желание споделиха очакванията си за бъдещето, опасенията, надеждите и мечтите си, своите възгледи за заобикалящия ги свят и тяхното място в него, желанията си за реализация.
Дискусията беше изпъстрена с примери и метафори. Ирена Соколова разказа интересни притчи на зрелостниците, които поставиха пред младите хора поводи за размисъл.
В края на срещата народният представител подари на всеки от абитуриентите специално изработен химикал с надпис „ За успех! Випуск 2014“. Ирена Соколова пожела на младите хора да четат много, да изграждат полезни умения и да постигнат реализация, която да им носи престиж и удовлетворение.

20140513_14085720140513_14165420140513_140714

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име