НАЧАЛО ГЕРБ Бойко Борисов раздаде над 100 членски карти на включилите се в инициативата...

Бойко Борисов раздаде над 100 членски карти на включилите се в инициативата „Отговорно за ГЕРБ“

125
0
СПОДЕЛИ

IMG_0208ПП ГЕРБ продължава да е първа политическа сила и да се ползва с доверието на българските граждани. Днешния ден е доказателство за това. Макар и в опозиция ГЕРБ непрекъснато печели все повече симпатизанти. Тук в залата има 104-ма души, които станаха част от инициативата „Отговорно за ГЕРБ“ и днес ще получат своите членски карти. Това са хора, които искат да заявят ясна гражданска позиция и да се включат активно в партийния живот.“ Това заяви народният представител Ирена Соколова по време на церемонията по официалното връчване на партийните книжки на първите, включили се в инициираното от нея начинание. Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска допълни, че да сме отговорни към ГЕРБ означава да сме отговорни към България. „ГЕРБ е единствената политическа сила, която по време на своето управление не излъга хората, а работеше за тях. Ние трябва да сме отговорни и да гласуваме на предстоящите избори, за да сме сигурни, че в Европейския парламент ще попаднат хора, които мислят за европейското развитие и просперитета на страната ни“, подчерта още д-р Церовска. На събитието присъства и кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Пламен Борисов. Той приветства новите членове и заяви, че ГЕРБ се радва на широка подкрепа, тъй като хората знаят кой наистина работи за европейското бъдеще на страната. „На 25 май трябва да гласуваме с N:18 в бюлетината. Така ще дадем шанс на българите. Настоящото правителство е пагубно за всички нас и час по-скоро трябва да има предсрочни парламентарни избори. Първата крачка към тях е победата ни на изборите за европейски депутати“, категоричен е Пламен Борисов.

Официални гости на церемонията, която се проведе в Двореца на културата в Перник, бяха секретарят на областното ръководство на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният координатор на ЖГЕРБ-Перник Милена Миланова, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, общински съветници от ГЕРБ-Перник., представители на местния бизнес, членове на Камарата на изобретателите и председателят на ХДП Ирина Лепуц.

Картите на новоприетите членове раздаде лично председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Той беше посрещнат с бурни аплодисменти и викове „Победа.“ Борисов връчи картите на 104 членове. Най-младият от тях беше на 18, а най-възрастният на 87 години. Инициативата „Отговорно за ГЕРБ“ стартира през месец февруари. Целта е всички, които имат желание да станат членове на партията, да могат да се запознаят с мотивите за това и на други техни съмишленици. Съществува и фейсбук страница „Отговорно ЗА ГЕРБ” , на която всеки има възможност да сподели желанието и причината за членство , както и своите идеи за бъдещи инициативи. На страницата е и мястото, където има възможност да се сформират нови клубове на партията. Такива вече има и се създават в много градове в чужбина. По време на церемонията беше показано и видео с послание на българи, живеещи в Калгари. Те приветстваха лидера на партията Бойко Борисов и заявиха, че макар и на хиляди километри от дома продължават да подкрепят ГЕРБ. Българите в Калгари пожелаха успех на партията на предстоящите избори на 25 май.

IMG_0123IMG_0129IMG_0115IMG_0087IMG_0166IMG_0175IMG_0177IMG_0184IMG_0195IMG_0213IMG_0273IMG_0352IMG_0378IMG_0388IMG_0405

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име