НАЧАЛО ГЕРБ Вяра Церовска: „ГЕРБ е категоричен победител в Перник“

Вяра Церовска: „ГЕРБ е категоричен победител в Перник“

245
0
СПОДЕЛИ

20140528_123242Резултатът от изборите за европейски депутати, както на областно ниво, така и в повечето общини, показва убедителна победа на ГЕРБ над БСП. Това заяви на пресконференция областният координатор на партията д-р Вяра Церовска и поздрави предизборните щабове във всички общини от областта. Церовска потвърди думите си и с цифри:“В Перник за ГЕРБ са гласували 9263-ма избиратели или 30,81% за ГЕРБ срещу 21,68% за БСП. В Радомир тенденцията се запазва – 28,4% за ГЕРБ срещу 20,68% за БСП. ГЕРБ печели и в Трън – 36,55% за ГЕРБ срещу 25,34% за БСП. В кметство Изток разликата е почти двойна- 2 242 гласа за ГЕРБ срещу 1 127 за БСП. Хората от селата също са предпочели да гласуват за ГЕРБ пред БСП. Съотношението е 1487 гласа за ГЕРБ срещу 1050 за БСП. В Ковачевци ГЕРБ също има преднина пред останалите партии. Единствено в Земен и в Брезник БСП има лека преднина, но ако се вземат под внимание резултатите от предишните избори, също се забелязва, че за ГЕРБ са гласували повече хора. Там разликата е минимална и ние сме убедени, че при следващ вот гласоподавателите от цялята област Перник ще предпочетат ГЕРБ “, заяви д-р Церовска. „Проведохме много интензивна кампания, която залагаше на личните разговори и срещи, а не на билбордовете и рекламните видеоклипове. Резултатите са категорични- ГЕРБ е продължава да е първа политическа сила в България. Въпреки всички опити за манипулации и черен ПР хората казаха своята дума и искат ГЕРБ да ги управлява. Това е знак и за управляващите, че трябва веднага да подадат оставка и да бъдат свикани предсрочни парламентарни избори. ГЕРБ е единствената политическа партия, която успя да покаже, че чува българите и се учи от своите грешки. Жалко е, че кадрите от Бобов дол ни показа, че там където не влязоха бързо реформите и не се направи преструкториране, картината е както в едни много далечни и жалки времена“, заяви д-р Церовска.

20140528_124049На пресконференцията на ГЕРБ-Перник присъства и кметът на Радомир Пламен Алексиев. Той подари кошница с гербери на д-р Церовска и я поздрави за добрата работа и изключителните резултати, които са постигнати на територията на Област Перник.

Организационният секретар на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев също изрази задоволството си от резултатите и заяви, че той показва високо доверие към ГЕРБ и несъгласието на гражданите със статуквото в управлението. Председателят на Групата общински съветници и шеф на общинския предизборен щаб в Перник Милена Миланова добави, че изборите за български евродепутати и победата на ГЕРБ са ясен показател, че е време правителството на Орешарски да подаде оставка и да се определи дата за предсрочни парламентарни избори.

GERB_PERNIK
Кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Пламен Борисов благодари на всички гласоподаватели, които са предпочели именно него от листата с професионалисти на ПП ГЕРБ. „Уверявам ви, че в листата на ГЕРБ е съставена от професионалисти и експерти, които ще работят за европейското бъдеше на страната ни. Убеден съм, че избраните шестима евродепутати на ГЕРБ, ще защитават интересите на България и на българите“, каза Пламен Борисов.


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име