НАЧАЛО ГЕРБ Областното ръководство на ПП ГЕРБ-Перник проведе среща с ръководителите на местните...

Областното ръководство на ПП ГЕРБ-Перник проведе среща с ръководителите на местните клубове на партията

139
0
СПОДЕЛИ

image-2ae5220e6de32a9f7fa20df7604656283f23611e6a219d5fc1815a092c870cf5-VОбластното ръководство на ПП ГЕРБ-Перник проведе среща с ръководителите на местните клубове на партията. Основна тема на събранието бе убедителната победа на ПП ГЕРБ на изборите за евродепутати. Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска поздрави всички за успешната им работа и изрази надежда, че същия резултат ще се повтори и на предсрочните парламентарни избори.

„Благодаря на всички клубни ръководители от област Перник за неуморната им работа и тяхната отдаденост на каузата на ПП ГЕРБ. Това са непрекъснато работещи ядра, които с радост мога да отбележа, че се увеличават. Ежедневно получаваме и молби за членство. Всичко това показва, че ПП ГЕРБ се ползва с доверието на хората“, каза д-р Церовска.

На срещата присъстваха организационният секретар на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният координатор на ЖГЕРБ Милена Миланова и областният координатор на МГЕРБ Денислав Захариев. На събранието бяха дискутирани и някои от най- важните задачи, които стоят за решаване пред членовете на структурата през следващите няколко месеца. Клубните ръководителите споделиха редица предложения и мнения за бъдещи действия на местната структура на партията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име