НАЧАЛО ГЕРБ „Отговорно за ГЕРБ“ набира все повече последователи

„Отговорно за ГЕРБ“ набира все повече последователи

154
0
СПОДЕЛИ

parlament-1Инициативата на народния представител Ирена Соколова  „Отговорно за ГЕРБ“ набира все повече последователи. След като стартира в област Перник, където близо 130 души подадоха молби за членство в ГЕРБ  и получиха партийните си карти лично от председателя Бойко Борисов, следващата „гореща точка“ е Благоевградска област. Дамите от ЖГЕРБ-Благоевград бяха запознати с основната идея на начинението по време на посещението им в Народното събрание. Женската организация посети парламента по покана на народния представител и областен координатор на партията за Благоевградска област Даниела Савеклиева. Групата освен, че проследи работата на парламента, проведе и среща със зам.-председателя на партията Цветан Цветанов и депутатите на ПП ГЕРБ от Благоевградска област Даниела Савеклиева, Любен Татарски, Георги Андонов и Митко Захов и колегите им Цвета Караянчева и Ирена Соколова.

„Идеята е не само да се даде шанс на хората да станат редови членове на ГЕРБ, но и да се включват активно в дейностите на партията и да изпитат чувство за единство и общност. Целта е всички граждани, които искат да станат част от нас да се запознаят с мотивите за това и на други техни съмишленици”, заяви Ирена Соколова.  Тя добави, че в „инициативата се включват вече и много  и  българи живеещи в чужбина, които разпознават ГЕРБ като единствения шанс за страната ни.“ Съществува и фейсбук страница „Отговорно ЗА ГЕРБ”, на която всички могат да споделят мнения, да обменят опит или просто да поговорят със съмишленици.

Идеята на народният представител Ирена Соколова е инициативата да продължи да се развива в национален мащаб. След Благоевград ще бъде обявена друга гореща точка, където  ще бъде сложено началото на поредния етап от „Отговорно за ГЕРБ“.

DSC_0097DSC_0104

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име