НАЧАЛО ГЕРБ Делегация от 50 представители на младежката струкура на ПП ГЕРБ- Перник ще...

Делегация от 50 представители на младежката струкура на ПП ГЕРБ- Перник ще вземат участие в извънредното Общо събрание на МГЕРБ

190
0
СПОДЕЛИ

MGERB_BulgariaДелегация от 50 представители на младежката структура на ПП ГЕРБ- Перник ще вземат участие в извънредното Общо събрание на МГЕРБ, което ще се проведе на 12.07.2014 г. в Националния дворец на културата в София. Заедно с младежите на форума ще присъства и областният координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска.  На събранието ще бъдат обсъдени промени в Правилника за дейността на МГЕРБ и ще бъде избран нов председател на организацията. Очаква се да се направи и промяна в устава, която да въведе ограничение от 2 години в мандата на председателя. Целта на предложената поправка е структурата непрекъснато да се обновява и да се дава път на младите.

„Младежката организация на ГЕРБ се състои от изключително мотивирани хора, които имат желание да работят за европейското бъдеще на България. Нашата структура работи неуморно и с желание за каузата на партията, което е видно и от множеството успешни инициативи, които провеждаме“, заяви областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев. Той допълни, че на предстоящата конференция ще бъдат взети решения, които със сигурност ще направят структурата още по-силна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име