НАЧАЛО ГЕРБ ПП ГЕРБ-Перник кани перничани да се включат в отбелязването на 7-та годишнина...

ПП ГЕРБ-Перник кани перничани да се включат в отбелязването на 7-та годишнина от учредяването на местната структура

172
0
СПОДЕЛИ

GERB_logo (1)На 23.08.2014г. на стадион „Металург“ в кв. Изток в Перник ще се проведе турнир по футбол на малки вратички за деца на възраст между 8 и 9 години. Събитието е под егидата на ГЕРБ – Перник и е част от поредицата инициативи, с които ще бъде  отбелязана  7-та годишнина на местната структура.  В надпреварата ще вземат участие отборите на  Миньор Перник, Металург Перник, Минерал Рударци, Метал 2002 и Конелиано София.  Турнирът ще започне точно в 9.30ч. Победителите ще бъдат наградени с купи и медали. На откриването ще присъстват областният координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, областният административен секретар на местната структура Владислав Караилиев, членове и симпатизанти на партията.

В  11. 00 на площадката зад кметството в  кв. „Изток“ ще се даде началото и на турнир по стрийт фитнес. Участниците ще се състезават в т. нар. фрий стайл. Могат да се включат всички желаещи на възраст над 15 години. Записванията ще се извършват на място в 10.00ч. сутринта. За тях са предвидени предметни награди от името на ПП ГЕРБ-Перник.

Следобед пък  спортният празник продължава в с. Рударци. От 14.00 ч. на местния стадион ще се проведат състезания по футбол, волейбол и тенис на маса. Ще участват отбори от всички общини от област Перник.  От пернишката структура на ГЕРБ обещават много веселие и изненади за всички присъстващи. За желаещите да се включат в тържеството от партията са организирали и специален превоз от Перник към Рударци. Микробус ще превози всички желаещи да бъдат част от мероприятието. Тръгването е в 16.00ч. от Руския битак. В 16.15 микробусът ще бъде пред офиса на партия ГЕРБ в кв. “Изток” на ул. „Благой Гебрев“ N: 20. Желаещите могат да се възползват от същия превоз и за връщане. Микробусът ще поеме от Рударци към Перник точно в 22.00ч.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име