НАЧАЛО ГЕРБ Д-р Вяра Церовска е водач на листата за народни представители в Перник

Д-р Вяра Церовска е водач на листата за народни представители в Перник

263
0
СПОДЕЛИ

Viara_CerovskaД-р Вяра Церовска е водач на листата с кандидати за народни представители от 14-ти многомандатен избирателен район- Перник. Това обяви на пресконференция зам.-председателят на партията и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Церовска е областен координатор на ГЕРБ-Перник  от 2013г.  Тя е била директор на МБАЛ „Рахила Ангелова“ от 2009г. до началото на 2014г.  Церовска е един от най-уважаваните лекари в Перник и се ползва с изключително уважение сред жителите в областта.

Цветанов представи водачите на листи във всички многоманданти избирателни райони. Лидерът на партията Бойко Борисов ще води листите на ГЕРБ в 25-ти МИР – София и Пловдив – град. Зам.председателят Цветан Цветанов е водач във Велико Търново и Благоевград.

„Заложили сме на кадри, които действително могат да оправдаят доверието на българските избиратели и да постигнем целите, които си поставяме”, каза още Цветанов. Той подчерта, че целта на ГЕРБ е постигане на силно центристко управление в 43-то Народно събрание и брой на депутатите около и над 121, за да върнат страната в правилната европейска перспектива. Цветанов обясни, че при изготвянето на листите са се стремили да има равнопоставеност между мъжете и жените, а съотношението на водачите е 40 на 60. „В подредбата на всички участници в листата сме се старали да постигнем баланс 50 на 50”, коментира Цветанов и подчерта, че ГЕРБ винаги залага и на равнопоставеност между етносите. „Надяваме се да спечелим изборите и да имаме втори управленски мандат”, каза още Цветанов.

Според него ГЕРБ е най-одобряваната партия благодарение на авторитетните си кадри, доказали се в изпълнителната и местната власт. Начинът, по който функционира партията и с широко скроената си визия, дава шанс на всеки да показва своите качества, да се реализира поотделно, но залагаме на колективната игра и екипната работа, допълни той.

Управленската програма на ГЕРБ е на финален етап и Цветанов се надява, че до края на тази, или началото на другата седмица, тя ще бъде готова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име