НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ-Перник регистрира в РИК листата си за народни представители

ГЕРБ-Перник регистрира в РИК листата си за народни представители

699
0
СПОДЕЛИ

IMG_0906ГЕРБ-Перник регистрира в районната избирателна комисия листата си с  кандидати за народни представители от 14 МИР. Документите депозираха областният координатор на местната структура д-р Вяра Церовска, административният секретар Владислав Караилиев и народният представител от 41-то и 42-то Народно събрание Ирена Соколова. На предстоящите предсрочни парламентарни избори ГЕРБ-Перник ще участва с листа от осем кандидати за депутати в 43-то Народно събрание.

Водач на листата е д-р Вяра Церовска- областен координатор на ПП ГЕРБ-Перник, специалист нефролог, бивш директор на МБАЛ „Рахила Ангелова“. На второ място е депутатът от 41-то и 42-то Народно събрание Ирена Соколова. Трети е Светослав Кирилов от Радомир. Той е общински съветник в ОбС- Радомир и е член на общинското ръководство на структурата. Четвърти е областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, който е и най-младият от кандидат-депутатите от ГЕРБ-Перник. На пето място е общинският съветник от ОбС-Перник и административен секретар на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев.  Шести в листата e инженер Пламен Ангелов.  Седмата позиция заема общинският съветник Емилия Грозданова.  Осми в листата за народни представители на ПП ГЕРБ за Област Перник е д-р Александър Александров.

„ГЕРБ-Перник ще участва в изборите с един много силен отбор от достойни и восококвалифицирани хора. Всички кандидати за народни представители от листата са доказани експерти от различни области“, заяви водачът на листата д-р Вяра Церовска. Тя допълни, че няма никакво съмнение в предстоящата победа на ГЕРБ, тъй като през последните години партията е доказала, че работи ефективно за решаване на проблемите на хората. „Очакваме на 5 октомври жителите на област Перник да ни подкрепят и да извоюваме поредната убедителна победа“, допълни още Вяра Церовска.

След като подадоха документите за регистрация в РИК Вяра Церовска, Ирена Соколова и Владислав Караилиев запалиха свещички за късмет и здраве в храма „Св. Йоан Рилски“ в Перник.

IMG_0909IMG_0911IMG_0912IMG_0913IMG_0919

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име