НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от 14 МИР-Перник се включиха в разчистването на...

Кандидатите за народни представители от 14 МИР-Перник се включиха в разчистването на пострадалите от наводненията райони

202
0
СПОДЕЛИ

IMG_8720Кандидатите за народни представители от 14 МИР-Перник се включиха в разчистването на щетите в пострадалите от наводненията райони. Те пристигнаха в монтанското с. Говежда  , където наравно с пострадалите разчистваха дворовете и улиците от отломки и кални наноси. „Съпричастни сме към трагедията на всички наши сънародници, които станаха жертва на наводненията. Имаме морален и граждански дълг да им подадем ръка в този тежък момент. Тук сме в качеството си не на кандидат-депутати, а на хора, които споделят тяхната трагедия“, каза водачът на листата д-р Вяра Церовска. Тя припомни, че перничани са преживели подобна трагедия след земетресението през 2012г.

Церовска призова всички, да бъдат съпричастни и да се включат с каквото могат за възстановяването на пострадалите райони, без значение дали ще е с пари, продукти от първа необходимост или доброволен труд.  Заедно Вяра Церовска в акцията се включиха и Ирена Соколова, Светослав Кирилов, Денислав Захариев, Владислав Караилиев, Пламен Ангелов, Емилия Грозданова и Александър Александров. Всички те са категорични, че ще помагат на пострадалите,  докато обстановката в засегнатите от опустошителните наводнения райони се нормализира.

IMG_8728IMG_8723

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име