НАЧАЛО ГЕРБ Цветан Цветанов: Важно е да спечелим изборите, защото през последната година станахме...

Цветан Цветанов: Важно е да спечелим изборите, защото през последната година станахме свидетели на затъването на държавата

201
0
СПОДЕЛИ

IMG_2502Важно е да спечелим предсрочните парламентарни избори, защото през последната година станахме свидетели на затъването на държавата в политическа и икономическа криза. Страната ни беше отклонена от нормалния европейски път , загуби време и посока, но преди всичко загуби възможности да работи по оперативните програми на Европейския съюз. Това заяви заместник председателят и председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред жителите на град Радомир.

Цветан Цветанов посочи, че в цялата страна хората искат едно и също – подобряване на условията на живот, искат да имат работа и спокойствие. Той подчерта, че това може да се постигне само със стабилно управление.  „Финансовият програмен период започна през януари 2014г., а през 2013 г. беше пропуснато да се подпише споразумение с ЕК, което означава, че 2014 и 2015г. ще бъдат нулеви за България, заради това, което ни причини правителството на Пламен Орешарски“, заяви Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ призова всички да гласуват с номер 9 в интегралната бюлетина. „Най-важното е да има висока избирателна активност , която да противодейства на купения вот. Нека да направим правилния избор и да гласуваме с разум“, каза Цветан Цветанов.

Водачът на листата на ГЕРБ в Перник и Областен координатор на партията д-р Вяра Церовска също  призова на 5 октомври всеки трябва да даде своя глас за бъдещето на страната. „Гласувайки за ГЕРБ,  вие давате своя вот за стабилността и за просперитета“, категорична бе Церовска.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име