НАЧАЛО ГЕРБ Цветан Цветанов откри в Радомир спортна площадка, изцяло финансирана от ГЕРБ

Цветан Цветанов откри в Радомир спортна площадка, изцяло финансирана от ГЕРБ

201
0
СПОДЕЛИ

IMG_2742Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-Перник бяха специални гости и на откриването на площадка за стрийт фитнес в Радомир, изцяло финансирана от ПП ГЕРБ с общата сума от 20 000лв.

Цветан Цветанов посочи, че тази спортна площадка е сбъдната мечта на много младежи от Радомир, които вече могат да спортуват на открито. По думите му, площадката е факт благодарение и на тяхната активност. Заместник-председателят на ГЕРБ припомни, че в периода от 2009 до 2013г. са били вложени много средства за възстановяване на спортните бази в цялата страна, където са подготвяни българските състезатели. „Никога не сме забравяли нуждите от спортни съоръжения в по-малките населени места. Нека във всяка спортна надпревара да продължава най-добрия, а тези които падат нека да покажат уважение към победителя, защото в политиката не е така.  ГЕРБ осем пъти побеждава, но никога не сме поздравявани от БСП по достоен начин“, подчерта Цветанов.

Цветан Цветанов награди и победителите в спортния празник, който се проведе на Градския стадион в Радомир.  Той раздаде наградите на печелившите в турнирите за аматьори в спортовете тенис на корт, волейбол и футбол.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име