НАЧАЛО ГЕРБ Цветан Цветанов: Предстоящите избори трябва да бъдат деветата поредна победа за ГЕРБ,...

Цветан Цветанов: Предстоящите избори трябва да бъдат деветата поредна победа за ГЕРБ, защото България се нуждае от стабилност

175
0
СПОДЕЛИ

IMG_2946Предстоящите избори трябва да бъдат деветата поредна победа за ГЕРБ, защото България се нуждае от стабилност, а тя може да бъде осигурена само от ГЕРБ.  Това заяви заместник председателят и председател на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб  Цветан Цветанов по време на представянето на листата от кандидати за народни представители от 14 МИР в Перник.  Той посочи, че всички българи трябва да отидат и да гласуват, като по този начин се противопоставят на всички безобразия, които извърши предишното правителство. „Преди година и два месеца нашите политически опоненти обещаваха 250 000 нови работни места. Това така и не се случи. За сметка на това има нови 40 000 безработни. Увеличена е младежката безработица. Не е възможно да бъдат реализирани средствата и от новия финансов програмен период 2014-2020, защото правителството на Орешарски не подписа споразумението с Европейската комисия“, каза още той. Цветанов призова за висока избирателна активност, с която да заявим ясна позиция, че България трябва да се върне отново в правилния път, този на развитието и икономическия растеж.  Той бе категоричен, че ГЕРБ трябва да получи мнозинство в следващия парламент, защото няма намерение да се коалира нито с ДПС, нито с БСП. „Искаме силно дясно-центристко управление с министър председател Бойко Борисов“, изтъкна Цветанов.

„Ние ще работим за европейското бъдеще на страната ни. Нашият отбор се състои от доказани професионалисти и хора, които могат да се справят предизвикателствата, които стоят пред нас. Гласувайте за стабилна България с номер 9 в бюлетината“, призова Вяра Церовска.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име