НАЧАЛО ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Област Перник

Цветан Цветанов ще посети Област Перник

176
0
СПОДЕЛИ

cvetan_cvetanov22Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети Област Перник на 14.09.2014 г. /неделя/. Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ-Перник и областен координатор на партията Вяра Церовска, както и останалите кандидати за народени представители от региона.  В 11:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на Трън в парка, намиращ се в местността „Ждрелото“ на река Ерма.  В 12:50 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще присъства на риболовен турнир в село Конска, Община Брезник.

В 16:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне със спортни дейци и спортисти от ФК „Струмска слава“ на градския стадион на град Радомир. В 17:00 часа Цветанов ще присъства на откриване на новоизградена „Street fitness” площадка в Радомир, МКИЦ-„Европа“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“№6.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Перник. В Двореца на културата в града Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Перник листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име