НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ за 14 МИР-Перник бяха...

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ за 14 МИР-Перник бяха специални гости на честването на Деня на град Батановци

208
0
СПОДЕЛИ

IMG_0081Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ за 14 МИР-Перник бяха специални гости на честването на Деня на град Батановци. Събитието събра на площада стотици местни жители , които имаха възможност да се насладят богата културна и фолклорна програма. Водачът на листата на ГЕРБ за Перник д-р Вяра Церовска  поздрави жителите на селото за празника. „Днес се навършват 40 години от обявяването на Батановци за град. Пожелавам на всички жители да продължават да обичат града си и заедно да работим за развитието му. Партия ГЕРБ ще продължи да полага усилия за просперитета  на цялата област Перник “, каза Церовска.

На празника присъстваха кандидатите за народни представители Ирена Соколова, Светослав Кирилов, Денислав Захариев, Владислав Караилиев, Пламен Ангелов, Емилия Грозданова и Александър Александров. Заедно с жителите на Батановци те изиграха няколко хора.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име