НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители на ГЕРБ-Перник се срещнаха с жителите на с....

Кандидатите за народни представители на ГЕРБ-Перник се срещнаха с жителите на с. Селищен дол

200
0
СПОДЕЛИ

IMG_3319„ГЕРБ  ще се бори за победа на предстоящите избори, защото е единствената партия, която може да отговори на очакванията на хората.“ Това заяви д-р Вяра Церовска – водач на листата с кандидати за народни представители на  ГЕРБ-Перник по време на среща с жителите на с. Селищен дол, на която бяха дискутирани основните приоритети в управленската програма на ГЕРБ. На срещата бяха обсъдени и някои от най-наболелите проблеми за местното население, както и начините за тяхното разрешаване.  „Ние знаем как да работим, за да имаме удовлетворяващи резултати. Най-важното е, че имаме воля за победа и сме мотивирани да работим за България“, изтъкна д-р Церовска.

Според кандидатът за народен представител Владислав Караилиев  има начини за развитие на област Перник, като част от тях са свързани с  усвояване на различни фондове по европейски програми. По думите му това ще доведе до инвестиции и заетост на местните жители.  “Стабилността е задължително, но не достатъчно условие за общия ни напредък. Необходимо ни е стабилно управление“, категоричен е Караилиев.

„Нужна е висока избирателна активност. Пасивното поведение е признак на незаинтересованост. Единствено ГЕРБ може да гарантира европейското развитие на нашата държава.“, каза кандидатът за народен представител Ирена Соколова. Тя призова на 5 октомври всички да гласуват с номер 9 в интегралната бюлетина за стабилна България.

IMG_3337IMG_3342IMG_3380

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име