НАЧАЛО ГЕРБ Вяра Церовска: ГЕРБ има ясна визия за развитието на България

Вяра Церовска: ГЕРБ има ясна визия за развитието на България

180
0
СПОДЕЛИ

IMG_3429ГЕРБ има ясна перспектива за развитието на България. Ние ще работим за  стабилизиране на институциите и възстановяване на  посоката на европейското ни развитие. Това заяви  кандидатът за народен представител и водач на листата на ГЕРБ– Перник д-р Вяра Церовска по време на среща с кмета на гр. Земен и кметските наместници от общината. Тя допълни, че в програмата на ГЕРБ има набелязани конкретни мерки, които ще спомогнат  икономическото развитие на областта. „За разлика от другите политически сили ние от ГЕРБ не залагаме на общенията и празните политически приказки. Ние предвиждаме реализирането на конкретните мерки. Всичко това доказва, че ГЕРБ е единствената политическа сила, която може да носи отговорност за управлението на страната“, подчерта Церовска.

Втората в листата на ГЕРБ- Перник Ирена Соколова добави, че ще бъдат търсени възможности за подпомагането на общините чрез европейско финансиране по оперативни програми, които ще стартират отново при бъдещо управление на ГЕРБ.

Според кандидатът за народен представител Станислав Кирилов стабилно управление може да има само при активното участие на всички в изборите.

На срещата присъстваха и другите кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ за 14 МИР-Перник Денислав Захариев, Владислав Караилиев, Пламен Ангелов, Емилия Грозданова и Александър Александров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име