НАЧАЛО ГЕРБ Десетки жители на пернишкото село Мещица присъстваха на среща с кандидатите за...

Десетки жители на пернишкото село Мещица присъстваха на среща с кандидатите за народни представители на ГЕРБ-Перник

187
0
СПОДЕЛИ

IMG_3597Десетки жители на пернишкото село Мещица присъстваха на среща с кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ от 14 МИР-Перник. На нея бяха разисквани проблемите, с които се сблъскват местните жители, главните от които са свързани с лошата инфраструктура, безработицата и ниските доходи.

„Партия ГЕРБ отпусна 1 милион от субсидията си за възстановяването на щетите от земетресението в пернишко. Отпуснати са средства за ремонтни дейности в училища и детски градини, ремонтирани са много храмове. Това е доказателство, че за нас е важно да не се неглижират проблемите, а да се работи за тяхното отстраняване“, каза водачът на листата д-р Вяра Церовска.  Кандидатът за народен представител Ирена Соколова допълни, че по време на управлението на ГЕРБ общините никога не са разглеждани според партийната принадлежност на кметовете. „За съжаление не беше така през последната година. Управляващите раздадоха милиони на много малки населени места, а на други бюджетът бе орязан. Това не дава възможност да бъдат реализирани редица проекти от съществено значение“, изтъкна Соколова. Тя подчерта, че в листата на ГЕРБ има много подготвени специалисти, които ще работят за развитието на областта. Според нея хората трябва да гласуват доверие на ГЕРБ, за да може да бъде съставено стабилно правителство и за по-доброто бъдеще на страната ни.

На срещата кандидатите за народни представители  Светослав Кирилов, Денислав Захариев, Владислав Караилиев, Пламен Ангелов и Емилия Грозданова  запознаха жителите на селото с  акцентите от политическата програмата на ПП ГЕРБ за развитие на България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име