НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от ГЕРБ –Перник наградиха победителите в турнирите по...

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ –Перник наградиха победителите в турнирите по тенис на маса и шахмат в Ковачевци

165
0
СПОДЕЛИ

IMG_3895Кандидатите за народни представители от ГЕРБ –Перник наградиха победителите в турнирите по тенис на маса и шахмат, които се състояха в Ковачевци. Спортните състезания се проведоха в клуба на ГЕРБ в селото и бяха организирани от местната структура на партията.

„Днес тук са се събрали хора от всякакви възрасти, но проблемите пред повечето от тях са еднакви- липсата на ВиК мрежа, лошата инфраструктура и нежеланието на местната власт да съдейства за решаването на тези проблеми“ , каза водачът на листата на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска. Тя допълни, че  хората разчитат на ГЕРБ да поеме управлението на страната, защото за последната година и два месеца не се направи нищо за тях.   „Ние сме сред хората и заедно с тях коментираме проблемите им и изслушваме болките им. Заедно търсим решения, а не даваме кухи обещания“, подчерта Церовска.

Втората в листата Ирена Соколова допълни, че по време на управлението си ГЕРБ е  положила максимални усилия, за да запази страната стабилна, дори и в условия на световна финансова криза. „Правителството на Орешарски взе заеми, които ще връщат и внуците ни. Беше спряно финансирането по множество програми, което се отразява много тежко на страната ни. Ние от ГЕРБ искаме да възстановим ефективното усвояване на европейски средства, а така ще постигнем и икономически растеж“, категорична е Соколова.

Кандидатът за народен представител Светослав Кирилов призова всички да гласуват на 5 октомври, за да не позволят да се нанасят повече щети на страната ни. Владислав Караилиев допълни, че ГЕРБ трябва да има мнозинство в следващото Народно събрание, за да се гарантира стабилността на България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име