НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник разговаряха с жителите на с. Расник

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник разговаряха с жителите на с. Расник

180
0
СПОДЕЛИ

IMG_3985По време на управлението на ГЕРБ държавата работеше с грижа за хората. С европейски средства бяха изградени магистрали, пътища, детски градини, ремонтирани и оборудвани бяха десетки болници, отделяха се средства за възстановяване на храмове.  Сега сме потънали в дългове и със спрени еврофондове. Шансът за страната ни е да се върнем към дясното управление и да върнем доверието на Европа. Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска по време на среща с жителите на с. Расник.  На нея бяха очертани  основните приоритети от предизборната програма на партията в различни сфери. На дискусията присъстваха кандидатите за народни представители Ирена Соколова, Денислав Захариев, Емилия Грозданова и Александър Александров.

„ГЕРБ дари средства за възстановяване на църквата в Расник. Партията подкрепя финансово и ежегодното провеждане на традиционния курбан. За нас е важно всяко населено място. Това личи и в предизборната ни програма, където са заложени мерки за опазване на културното и историческото ни наследство“, подчерта кандидатът за народен представител Денислав Захариев.

„За нас е важно не просто да победим, а да имаме много висок резултат, който да гарантира самостоятелно правителство на ГЕРБ.  На 5 октомври гласувайте с номер 9 в интегралната бюлетина. Гласувайте за стабилна България“, каза втората в листата Ирена Соколова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име