НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник се срещнаха с възрастните хора от...

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник се срещнаха с възрастните хора от пенсионерски клуб „Твърди ливади“

158
0
СПОДЕЛИ

IMG_4026Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник се срещнаха с възрастните хора от пенсионерски клуб „Твърди ливади“. Тема на разговора бяха приоритетите на ГЕРБ в социалната политика, подобряването на здравните услуги, както и възстановяване на инфраструктурата в малките населени места. “България има нужда от стабилно правителство, което да гарантира икономическия подем на страната. Единствено работещата икономика може да доведе до по-високи доходи, в това число и увеличаване на пенсиите”, каза водачът на листата д-р Вяра Церовска.  Тя подчерта, че ГЕРБ няма да дава празни обещания, без да може да обезпечи думите си с реални възможности за осъществяването им. „Ние няма да вземаме заеми, за да увеличаваме пенсиите. При правителството на Орешарски пенсиите бяха вдигнати с 5 лева, срещу заем от няколко милиарда, който ще бъде изплащан от няколко поколения българи. Целта на ГЕРБ е да развива икономиката на страната и да създаде възможности за повече инвестиции. Това е единствения начин за генерирането на приходи и увеличаването на доходите на населението“, изтъкна д-р Церовска.

Кандидатите за народни представители  изтъкнаха всички реализирани проекти по време на управлението на ГЕРБ в област Перник. “ГЕРБ работи за хората и това може да се види. Само за област Перник са дадени милиони- построи се магистрала Люлин, беше възстановен театъра, ремонтирани са болници, училища и храмове“, подчерта втората в листата Ирена Соколова.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник поискаха подкрепата на възрастните хора и ги призоваха на 5 октомври да гласуват с номер 9 в интегралната бюлетина.  „Трябва да дадем своя вот с мисълта за нашето бъдеще и бъдещето на нашите деца. Призоваваме ви да гласувате, защото е важно да има висока избирателна активност. Само така ще бъдат пресечени опитите за манипулация и платен вот“, заяви кандидатът за народен представител Пламен Ангелов.

От своя страна пенсионерите заявиха, че подкрепят каузата на ГЕРБ и вярват в успеха на партията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име