НАЧАЛО ГЕРБ Вяра Церовска, водач на листата на ГЕРБ-Перник:“ Единствено ГЕРБ може да върне...

Вяра Церовска, водач на листата на ГЕРБ-Перник:“ Единствено ГЕРБ може да върне доверието на Европа в българските институции“

174
0
СПОДЕЛИ

IMG_4248Единствено ГЕРБ може да върне доверието на Европа в българските институции. От съставянето на стабилно правителство зависи бъдещето на страната ни. Ние ще работим за възстановяването на европейските фондове и за развитие на икономиката, което ще доведе до разкриване на нови работни места. Това каза водачът на  листата на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска по време на среща с колектива  на една от месопреработвателните фирми в града.  Заедно с кандидат- депутатите Ирена Соколова, Светослав Кирилов, Денислав Захариев, Владислав Караилиев, Пламен Ангелов Емилия Грозданова и Александър Александров тя представи пред работниците основните акценти от предизборната програма на партия ГЕРБ, касаещи подобряването на икономиката и насърчаване на инвестициите в страната.

Вторият в листата Ирена Соколова подчерта, че изборите са времето, когато заявяваме личната си гражданска отговорност. „Приканваме за висока избирателна активност и отговорна гражданска позиция към държавата, към град Перник, към себе си, към децата ни. За разлика от другите партии ГЕРБ не дава обещания, а си поставя цели, които изпълнява“, изтъкна Соколова. Тя припомни, че по време на управлението на ГЕРБ в област Перник са инвестирани милиони и резултатите могат да се видят-автомагистрала „Люлин“, театрална сцена, спортна зала, ремонтирана болница, изградени и възстановени училища, детски градини и храмове, десетки детски площадки.

„Призоваваме да гласувате за стабилна България с номер 9 в интегралната бюлетина. Сега ни трябва силно правителство, за да имаме развитие и растяща икономика“, каза кандидатът за народен представител Денислав Захариев.

IMG_4288

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име