НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник се срещнаха с представители на Пернишката...

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник се срещнаха с представители на Пернишката адвокатска колегия

168
0
СПОДЕЛИ

IMG_8968Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник се срещнаха с представители на Пернишката адвокатска колегия.  Акцент в разговорите беше предизборната програма на ГЕРБ и промените, които се предвиждат в съдебната система.

„Партия ГЕРБ иска да направи България добро място за живеене, стабилна и силна държава. Нашата цел е държавната и политическата система да се подобрят и реформират, за да спрем да се изправяме периодично пред опити демокрацията да бъде заменяна или отменена“, заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска. Тя добави, че ГЕРБ ще работи върху създаването на възможност гражданите да влияят и да контролират хода на наказателния процес.

Кандидатът за народен представител Денислав Захариев определи срещата като изключително важна за отварянето на диалога по актуалните проблеми касаещи работата на адвокатурата в страната и в частност Пернишката адвокатска колегия. „Надявам се, това да е първата от множество срещи, като на следващите  от тях да присъстват  избраните народни представители от пернишко и заедно чрез диалог да набележим необходимите нормативни промени. Сигурен съм, че бъдещите ни срещи ще бъдат изключително полезни за нашите народни представители, имайки предвид огромния практически опит и знание притежавано от членовете на пернишката адвокатска колегия“, изтъкна Захариев.

На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Ирена Соколова, Владислав Караилиев, Пламен Ангелов, Емилия Грозданова и Александър Александров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име