НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник и местната структура на МГЕРБ почистиха...

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник и местната структура на МГЕРБ почистиха района на хижа Селимица

167
0
СПОДЕЛИ

IMG_4480Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник и местната структура на МГЕРБ почистиха района около хижа Селимица.  Акцията е част младежката инициатива „Добро за Перник“, която има за цел да бъдат изчистени емблематични за областта места, където перничани обичат да се разхождат в почивните дни. В почистването се включи водачът на листата на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска и кандидатите за народни представители Ирена Соколова, Денислав Захариев, Владислав Караилиев, Пламен Ангелов, Емилия Грозданова и Александър Александров.

„ГЕРБ се стреми да помага на хората и да е близо до тях. Това не е първата подобна инициатива, в която се включваме. Преди две седмици помогнахме на хората в пострадалите от наводненията района да почистят домовете си. Това е градивната енергия на ГЕРБ, която е насочена към всички, а целта е да направим родината си по-красиво и по-чисто място“, каза водачът на листата на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска.

По думите на кандидатът за народен представител и областен координатор на МГЕРБ-Перник целта е да се привлекат повече перничани към идеята да се поддържа града чист.“ Всеки трябва да отдели само малко лично време и труд и ефекта ще е много голям“, каза той.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник призоваха всички на 5 октомври да гласуват за ГЕРБ- партията, която работи за хората. “Ние сме доказали, че сме отговорни и изпълняваме поетите ангажименти. Гласувайте за партията, която може да стабилизира България. Гласувайте с номер 9 в интегралната бюлетина за по-добро бъдеще за нас и за децата ни“, апелира кандидатът за народен представител Ирена Соколова.

IMG_4485

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име