НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Перник бяха официални гости на учредяването...

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Перник бяха официални гости на учредяването на клуб на партията в с. Вискяр

172
0
СПОДЕЛИ

IMG_4002Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Перник бяха официални гости на учредяването на клуб на партията в с. Вискяр.  На събитието присъстваха д-р Вяра Церовска, Ирена Соколова, Денислав Захариев, Емилия Грозданова и Александър Александров. Водачът на листата д-р Вяра Церовска поздрави всички за новия клуб и им пожела да бъдат извор на множество инициативи.

„В клубовете на ГЕРБ се събират не просто членове и симпатизанти на партията, а приятели, които споделят общи идеи и са отдадени на общата кауза. Това е петият клуб, който учредяваме в област Перник за последната година, което е доказателство, че работим добре и можем да се гордеем с направеното досега“, заяви д-р Церовска.

По време учредяването на клуба бяха обсъдени и основните приоритети на ГЕРБ за бъдещото управление на държавата.

„Предстоят ни много важни избори. Очакваме това да е деветата поредна победа за ГЕРБ, защото вярваме, че хората са оценили всички усилия, които партията е положила за развитието на страната ни“, каза Вяра Церовска. Втората в листата Ирена Соколова добави, че кампанията на ГЕРБ винаги е била обърната към хората. „ГЕРБ не дава нито напразни надежди, нито евтини обещания. Всяко наше предложение към хората е планирано и обвързано с конкретни срокове и средства“, изтъкна Соколова.

Членовете на клуба на ГЕРБ във Вискяр пожелаха на кандидатите за народни представители успех на изборите и стабилно управление на България през следващите четири години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име