НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник се срещнаха с работници от шивашки...

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник се срещнаха с работници от шивашки цех

225
0
СПОДЕЛИ

IMG_4941Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник се срещнаха с работници от най-големия шивашки цех в града. „Ние не даваме популистки обещания, които после да не изпълним. Няма как да ви обещаем заплати от няколко хиляди лева, нито че ще разкрием милион работни места. Можем обаче да обещаем, че ще положим всички усилия, за да върнем държавата на европейския път на развитие, че ще работим за отварянето на европейските програми, които бяха спрени и ще решаваме проблемите на гражданите, както досега“, каза Вяра Церовска.

Тя допълни, че  в програмата на ГЕРБ са предвидени мерки за насърчаване на малкия и среден бизнес, които да гарантират устойчива заетост и траен ръст на икономиката. Кандидатът за народен представител Владислав Караилиев подчерта, че ГЕРБ ще запази действащите ставки на преките данъци. „Ще работим за  възстановяването на европейските средства за България, които бяха спрени от ЕК, заради лошото управлението на кабинета „Орешарски“, изтъкна Караилиев. Той добави, че ГЕРБ има за цел спечелването на голям брой гласове и излъчване на парламентарно мнозинство в следващия Парламент, което да гарантира осъществяването на необходимите реформи за стабилизиране на държавата.

Кандидат-депутатът Ирена Соколова апелира да се гласува на предсрочните парламентарни избори на 5 октомври, защото това е единствения начин да се противодейства на купения и манипулиран вот. „С номер 9 в интегралната бюлетина гарантирате по-добро бъдеше за себе си и децата си. Гласувайте за стабилна България“, призова Соколова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име