НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник посетиха пенсионерски клуб „Н.Вучков“

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник посетиха пенсионерски клуб „Н.Вучков“

175
0
СПОДЕЛИ

IMG_4800В управленската си програма партия ГЕРБ предвижда редица мерки, които ще гарантират растеж на икономиката и излизане на страната си от кризата. Политическа партия ГЕРБ ще донесе промяната, която ще върне децата и внуците  ни отново в България. Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска пред възрастните хора от пенсионерски клуб „Н.Вучков“ от кв. Църква, гр. Перник.  Тя добави, реформите в пенсионната система трябва да бъдат продължени, за да се стабилизира пенсионния фонд.

Втората в листата Ирена Соколова добави, че ГЕРБ дава своята политическа програма на всички и оставя възможност тя да бъде дописвана с предложения от представители в различни сфери. “Голямото умение, което притежават политиците от ГЕРБ, е с честност и заедно с хората да вземат дори и непопулярни решения, но да удържат стабилността и да гарантират развитието“, подчерта Соколова.

Кандидатът за народен представител Денислав Захариев  поиска от възрастните хора на изборите на 5 октомври да дадат своето доверие за партия ГЕРБ. „Очакваме да ни подкрепите, защото ГЕРБ е единствената партия, която може да гарантира стабилността на страната ни. Доказали сме, че спазваме обещанията и поетите ангажименти. ГЕРБ трябва да има мнозинство в парламента и да реализира програмата си, затова гласувайте с номер 9 в бюлетината “, призова Захариев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име