НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Перник се срещнаха с жителите на...

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Перник се срещнаха с жителите на с. Извор

207
0
СПОДЕЛИ

IMG_4391Водачът на листата на ГЕРБ за 14 МИР-Перник  д-р Вяра Церовска  и кандидатите за депутати Ирена Соколова, Светослав Кирилов, Денислав Захариев, Владислав Караилиев, Пламен Ангелов, Емилия Грозданова и Александър Александров се срещнаха с жителите на радомирското село Извор. Пред тях те представиха приоритетите в предизборната програма на ПП ГЕРБ.  Наблегнато бе  на запазването на данъчната система и  мерките, които се  предвиждат  за развитие на земеделието и подпомагане на малките населени места. „За да имаме стабилна държава и добри доходи, трябва и стабилно управление.  Силното правителство е основна предпоставка за инвестиции и развитие на икономиката“, каза водачът на листата д-р Вяра Церовска. Тя подчерта, че с усилия, воля и много работа България ще стане по-добро място за живот.

Кандидатът за народен представител Ирена Соколова изтъкна, че ГЕРБ няма да прави безпринципни коалиции и ще управлява в съответствие с политическия морал. „Партия ГЕРБ доказа, че умеем не само да печели обществено доверие, но и да го съхраняваме. ГЕРБ е първата и най-влиятелна политическа сила и ще докажем това на 5 октомври“, заяви Ирена Соколова.

Третият в листата на ГЕРБ-Перник Светослав Кирилов призова жителите на с. Извор да гласуват на 5 октомври с номер 9 в интегралната бюлетина. „Високата избирателна активност е единственият начин да се противопоставим на купения и контролиран вот. Гласувайте за стабилна и сигурна България“, апелира Кирилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име