НАЧАЛО ГЕРБ Иван Иванов, кмет на Перник: „Ще работя с всички сили за икономическото...

Иван Иванов, кмет на Перник: „Ще работя с всички сили за икономическото и финансово стабилизиране на Перник“

180
0
СПОДЕЛИ

IMG_5662„С действията си искам да отговоря на очакванията на перничани. Макар, че ще разполагам с ограничено време, желанието ми е да спомогна за превръщането на Перник в град, с който жителите да се гордеят.“ Това заяви новият градоначалник на Перник Иван Иванов. В присъствието на зам. кметовете на Перник, народните представители Вяра Церовска, Валентин Павлов, общински съветници и представители на общинската администрация Иван Иванов беше въведен в кметския кабинет.

Иванов бе категоричен, че ще работи с всички сили за икономическото и финансово стабилизиране на Перник. “Искам да върна доверието на перничани към кметската институция. Напоследък имаха много поводи за разочарование, но аз ще работя в името на всички тях. Обещавам им, че ще действам всеотдайно и се надявам на добри резултати. Знам, че постигането на поставените цели няма да е лесно и бързо, но всичко ще става открито и в рамките на закона”, каза още Иванов.

От името на областното ръководство на ПП ГЕРБ новият кмет получи икона на Св. Иван Рилски, който е и закрилник на гр. Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име