НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска присъства...

Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска присъства на събрание на МГЕРБ-Радомир

185
0
СПОДЕЛИ

20141104_182626 - CopyНародният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска присъства на събрание на МГЕРБ-Радомир. На него бяха обсъдени бъдещите инициативи и приоритети на структурата. Организатор на събитието бе кметът на Радомир Пламен Алексиев. Гости на събранието бяха още областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев и членовете на общинското ръководство на  ГЕРБ-Радомир Станислав Кирилов и Иван Христов.

„ПП ГЕРБ винаги е отдавала специално значение на младежката структура. Ние вярваме, че младите хора са бъдещето на България. Те имат прекрасни идеи и са заредени с градивна енергия, която е изключително необходима за развитието на страната ни“, каза народния представител Вяра Церовска. Тя поздрави членовете на МГЕРБ-Радомир и заяви, че с удоволствие ще помага за реализирането на бъдещите им инициативи.

Кметът на Радомир Пламен Алексиев, който е и общински координатор на ГЕРБ-Радомир, подчерта, че е важно младите хора активно да се включат в политическия живот и да реализират на местно ниво успешните практики на ГЕРБ от страната. „Младите хора трябва да развиват своя потенциал. Чрез членството си в МГЕРБ те изграждат  много важни умения, като работа в екип и отговорност към каузата“, изтъкна Алексиев.

„Младежката структура на ГЕРБ се състои предимно от хора с много силна мотивация да работят за европейското бъдеще на България. Ние сме сплотена и работеща организация, което се вижда и от множеството успешни инициативи, които реализираме“, заяви областният координатор на МГЕРБ Денислав Захариев. По думите му освен да се включват в множество инициативи,  членовете на МГЕРБ имат възможност да създават много нови социални контакти.

Младежите от Радомир решиха подобни сбирки да станат регулярни, за да може проблемите и идеите на младите хора да бъдат обсъждани с областното ръководство на партия ГЕРБ.

20141104_181148

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име