НАЧАЛО ГЕРБ Иван Иванов: “Искам да върна доверието на перничани към кметската институция“

Иван Иванов: “Искам да върна доверието на перничани към кметската институция“

161
0
СПОДЕЛИ

IMG_5722„Наясно съм с огромната отговорност, с която съм се нагърбил. Аз ще работя с всичките си сили за доброто на перничани. Обещавам им, че ще действам всеотдайно и съм убеден, че резултатите няма да закъснеят“. Това заяви новият кмет на Перник инж. Иван Иванов по време на пресконференция пред журналисти.  „Тази седмица ще се запозная с това в какво състояние е общината. Ще бъде направена пълна ревизия на договори, контракти и проекти. Ще се направи анализ на това какви са дупките в бюджета и какви са най-належащите решения, които трябва да бъдат взети“, добави Иванов.  Той подчерта, че  цялата информация от проверката ще бъде предоставена на медиите. „Смятам, че перничани имат право да знаят как е управляван градa им и в какво състояние е оставен“, изтъкна кметът на Перник. Иванов каза още, че общината има нужда от структурни промени, които ще бъдат гласувани в Общинския съвет. „За да може общината да работи по-добре са необходими структурни промени. Те ще дадат възможност за оптимизиране на работата на администрацията. Промените са крайно наложителни и ще се отразят положително на дейността й“, каза още той.

Иванов заяви още, че ще се опита  да ускори започналото обновяване на градската инфраструктура, което създава дискомфорт на всички жители на Перник. Той подчерта, че иска да върне доверието на перничани към кметската институция. „Знам , че има много запорирани сметки и спрени разплащания към местния бизнес от страна на общината. Тази седмица ще организирам среща с представители на бизнеса, с което искам да ги успокоя и да работят спокойно“, заяви Иванов.

Новият кмет обеща, че ще бъдат въведени периодични брифинги, на които журналистите ще имат възможност да получават информация за случващото се в общината и да зададат своите въпроси.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име