НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ-Перник учреди нов клуб в кв. Изток

ГЕРБ-Перник учреди нов клуб в кв. Изток

224
0
СПОДЕЛИ

20141119_183600В пернишкия кв. Изток беше учреден нов клуб на ПП ГЕРБ. Той ще носи името Перун, а неговите членове предложиха и избраха за председател Иво Арсов. Официалното учредяване на клуба уважиха народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, организационният секретар на местната структура Владислав Караилиев и общинският съветник от ГЕРБ Румен Танев. „Това е петият клуб на ПП ГЕРБ, който откриваме в област Перник от началото на тази годината. Новите членове са над 200.Това означава, че партията ни е в подем и  все повече хора са съпричастни с каузата на ГЕРБ и искат да работят за реализирането на целите й. Щастлива съм, че виждам толкова много инициативни хора с желание за работа“, заяви д-р Вяра Церовска.

На събитието присъстваха и председателите на други два клуба на ГЕРБ- Любомир Лазаров и Пламен Ангелов. Те пожелаха успех на клуба, градивна работа и успешни инициативи.

Председателят на новосъздадения клуб заяви, че всички членове са обединени от идеите и каузите на ГЕРБ. „Надяваме се с работата си да бъдем полезни на страната ни и на Перник“, каза Иво Арсов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име