НАЧАЛО ГЕРБ Ирена Соколова е новият областен управител на Перник

Ирена Соколова е новият областен управител на Перник

348
0
СПОДЕЛИ

IMG_5117Ирена Соколова е новият областен управител на Перник. Кандидатурата й бе одобрена на днешното заседание на Министерски съвет. Бившият депутат от ПП ГЕРБ от 41-то и 42-то Народно събрание официално ще встъпи в длъжност  следващата седмица.

Ирена Соколова е родена в Перник през 1971г. По професия е Психолог и психотерапевт. Била е член в Комисията по здравеопазване, Комисията по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта, Комисията по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданите, Постоянната делегация на Народното събрание в Интерпарламентарната асамблея по православие и Постоянната делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

Като народен представител е работила за решаването на проблемите на Перник и областта. Със съдействието на Ирена Соколова бяха отпуснати средства за ремонтиране на театралната зала и спортната зала в града, бяха отпуснати средства за ремонтиране и възстановяване на редица църкви.

„Ще продължавам да работя за това Перник да се превърне в модерна европейска област. Всички ние заслужаваме това. Надявам се да оправдая очакванията на перничани, като работим заедно.“ Това каза Соколова минути след като стана ясно, че тя е новият областен управител. Тя допълни, че предстои много тежък период, в който да се излезе от трудната ситуация в която е държавата.

На последните парламентарни избори ПП ГЕРБ  спечели изборите с 35,28% от гласовете на избирателите. В тази връзка съвсем логично беше представител на ПП ГЕРБ да заеме поста областен управител.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име