НАЧАЛО ГЕРБ Кметът на Перник Иван Иванов представи новият си екип от заместници

Кметът на Перник Иван Иванов представи новият си екип от заместници

185
0
СПОДЕЛИ

corosel_IMG_7440Кметът на Перник Иван Иванов представи новият си екип от заместници. Владислав Караилиев ще бъде заместник-кмет по Изграждане на инфраструктура и ТСУ. Караилиев е работил няколко години като началник отдел „Градоустройство” в община Перник. Бил е председател на и Общинския съвет в града.

„Ще докажа, че имам качества и съм  екипен играч. На първо място ще се запозная с работата на двете дирекции, които са в моя ресор- проекта за ремонт на площада и проблема с извозването на боклука“, каза Караилиев. Той обясни, че има много текуща работа, която не търпи отлагане.

Румяна Гьорева ще поеме заместник-кметския пост с ресор „Образование и култура“. Тя е експерт в областта на образованието. Има две магистърски степени –  по химия и физика и Образователен мениджмънт. Работила е като учител и помощник директор. Била е началник на отдел в РИО Перник. “Управление чрез и за хората- това е философията, която изповядвам, затова най-важното за мен са потребностите на хората и екипното действие в удовлетворяването на тези потребности”, каза Румяна Гьорева. Тя допълни, че образованието и културата са много важни дейности, а в своята работа ще разчита на сътрудничеството, както в общинската администрация, така и с всички културни институции и учебни заведения в града.

И Гьорева и Караилиев са общински съветници от ПП ГЕРБ в Перник.

Ивелина Манчева поема заместник –кметския пост с ресор „Икономическа политика и евроинтеграция“. Тя е магистър- икономист по образование, завършила УНСС. Работила е като главен счетоводител и финансов директор в голми холдинги. Била е директор на “Ученически отдих и туризъм” при МОН.

Адриан Симеонов ще е заместник кмет „Здравеопазване, социални дейности и сигурност“. Завършил е медицина в Плевен, специализирал  педиатрия. Работил е  в пернишката болница и Спешна помощ. Работи и в частния бизнес, като има фирма за дезинфекция.

„Това са хората, с които мисля, че ще работя добре. Всички те са доказани професионалисти и експерти. Работили сме с някои от тях в Общинския съвет и знам, че желанието им е да работят за благото на града ни“, каза кметът Иван Иванов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име