НАЧАЛО ГЕРБ Вяра Церовска, Георг Георгиев и Андрей Новаков присъстваха на отчетно-изборно събрание на...

Вяра Церовска, Георг Георгиев и Андрей Новаков присъстваха на отчетно-изборно събрание на МГЕРБ в Радомир

204
0
СПОДЕЛИ

IMG_9477Народните представители от ПП ГЕРБ д-р Вяра Церовска и Георг Георгиев и евродепутатът Андрей Новаков присъстваха на отчетно – изборното събрание на младежката структура на партията в Радомир.  Гости на събитието бяха представителите на НИС на МГЕРБ Моника Димова и Михаела Иванова ,организационният секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев,  областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, областният координатор на ЖГЕРБ-Перник Милена Миланова, кметът на Радомир Пламен Алексиев, членове на партията и общински съветници.

На събранието беше направен  отчет и анализ за дейността на общинската структура на МГЕРБ за периода 2011-2014  и бяха начертани основните направления за робота  за 2015 година. Членовете на МГЕРБ в Радомир направиха номинации за ръководство на общинската структура.  За общински координатор бе избран Борислав Иванов.

Народният представител д-р Вяра Церовска поздрави младежите за положените усилия и им благодари за това, че са отговорни за бъдещето на страната си. „Младежката структура на ГЕРБ е изключително силна, тъй като се състои от хора пълни с  амбиция и свежи сили за работа. Те вярват в идеите и каузата на нашата партия – да направим България по-добро място за живот. Това са бъдещите лидери на страната ни!“, каза д-р Церовска.  Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев изтъкна, че в условия, в които другите младежки организации към политически партии изпитват сериозен дефицит да имат членската си маса, МГЕРБ увеличава своята.   „Това показва, че сме сме интегрална част от една силна и голяма партия, каквато е ГЕРБ и че младите хора припознават в наше лице възможност да се развиват. Ние показваме, че в България има млади хора, които намират в себе си сили и смелост да променят и искат да работят за по-доброто бъдеще на страната ни“, каза Георгиев. Той допълни, че младежката организация на ГЕРБ е единствената, която има представители във всички власти във България. „Имаме народни представители, общински съветници, кметове и евродепутати. Няма друга младежка политическа организация в страната ни, която да може да се похвали със същото“, изтъкна председателят на МГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име