НАЧАЛО ГЕРБ Клубни ръководители от ГЕРБ-Перник посетиха Народното събрание

Клубни ръководители от ГЕРБ-Перник посетиха Народното събрание

173
0
СПОДЕЛИ

IMG_9947Клубни ръководители и представители на областното и общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Перник посетиха Парламента по покана на народния представител д-р Вяра Церовска. Те се срещнаха и разговаряха и с председателя на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. В огледалната зала на Народното събрание те обсъдиха актуалната политическа обстановка . Разисквани бяха и теми, свързани с пенсионната реформа, европрограми, инфраструктурни проекти, успеха на Националната програма за енергийна ефективност и предстоящите избори за местно управление. „Трябва да сме изключително единни, за да постигнем високи резултати на предстоящите избори“, каза Цветан Цветанов.

Вяра Церовска, която е и областен координатор на ГЕРБ в Перник изтъкна, че изключително много разчита на клубните ръководители. „Без тяхната всеотдайна работа нямаше как да имаме толкова високи резултати на изборите до сега“, категорична е Церовска.

На срещата в Народното събрание присъстваха зам.-кметът на Перник Владислав Караилиев, кметовете на гр. Батановци Радослав Банчев и на с. Големо Бучино Александър Александров, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев и областният координатор на ЖГЕРБ-Перник Милена Миланова.

След срещата всички гости имаха възможност да се разходят из кулоарите на парламента и да разгледат залите, където се провеждат обсъжданията в специализираните комисии. Те присъстваха на заседание на Народното събрание.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име