НАЧАЛО ГЕРБ Ученици от ОУ „Св.Иван Рилски“ в Перник посетиха Народното събрание по покана...

Ученици от ОУ „Св.Иван Рилски“ в Перник посетиха Народното събрание по покана на Вяра Церовска

183
0
СПОДЕЛИ

DSC_0074Ученици от ОУ “Св. Иван Рилски“ в Перник  посетиха Народното събрание по покана на народния представител от ПП ГЕРБ   Вяра Церовска. Те бяха посрещнати от председателя на Парламента Цецка Цачева, зам.-председателя на ПП ГЕРБ и председател на ПГ на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и народния представител Корнелия Маринова. Цветанов пожела на учениците весело лято и изрази увереност, че това са бъдещите политици, които един ден ще управляват България.  Всички получиха картички, изобразяващи сградата на НС, подписани от Цецка Цачева. „Младите хора са нашето бъдеще. Те са следващото поколение лидери и се надявам посещението им в българският Парламент да е било полезно за тяхното бъдещо развитие“, каза народния представител Вяра Церовска. Тя подари на учениците екземпляр от Конституцията на България с лично написано послание до всеки един от тях.

От своя страна учениците връчиха благодарствено писмо на д-р Церовска, за получената покана да посетят Парламента. Те зарадваха депутатите с рецитал на стихотворенията „Аз съм българче“ и „Родна реч“.

Учениците имаха възможност да се запознаят от близо как работи Парламента и да научат важни факти от историята на институцията. Те проследиха и част от заседанието на Народното събрание.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име