НАЧАЛО Водещи Цветан Цветанов: Д-р Вяра Церовска ще бъде номинацията на ПП ГЕРБ за...

Цветан Цветанов: Д-р Вяра Церовска ще бъде номинацията на ПП ГЕРБ за кмет на Перник

322
0
СПОДЕЛИ

IMG_2113Д-р Вяра Церовска ще бъде номинацията на ПП ГЕРБ за кмет на Перник. Това заяви председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на посещението му в Брезник по повод Деня на града – „Граовски събор-Видовден“. „Убеден съм, че авторитет като нея ще бъде от полза за града. Тя успя да натрупа опит  и като народен представител в Българския парламент и се ползва с доверието на парламентарната група“ , категоричен бе Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че по време на предизборната кампания партията ще заложи на позитивните послания и на преките контакти с хората. „Кампаниите на противопоставяне са присъщи за нашите политически опоненти“, обясни той. Цветанов посочи, че целта на ГЕРБ  ще е да се достигне до избирателите, за да бъдат мотивирани да упражнят правото си на глас.

„Ние продължаваме да работим за европейското бъдеще и просперитета на България. Възползваме се от европейската солидарност и имаме доверието на Брюксел. Искам да благодаря на всички избиратели на област Перник за доверието , което ни оказаха на изборите миналата година, за да можем да съставим правителство, начело с министър –председател Бойко Борисов. Нека заедно работим за силна и обединена Европа,  да имаме повече работни места и за това младите хора да остават в България“, каза още Цветан Цветанов.

На празника в Брезник присъстваха още народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, организационният секретар Владислав Караилиев, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ-Перник Милена Миланова. Цветанов бе посрещнат от десетки членове и симпатизанти на партията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име