НАЧАЛО ГЕРБ Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев откри Европейски информационен център на членовете...

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев откри Европейски информационен център на членовете на Европейския парламент от ГЕРБ/ЕНП в град Перник

180
0
СПОДЕЛИ

IMG_2356Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП  Владимир Уручев откри Европейски информационен център на членовете на Европейския парламент от ГЕРБ/ЕНП в град Перник. В него жителите на областта ще могат да получават актуална информация за дейността на евродепутатите на ГЕРБ в Европейския парламент и другите европейски институции, както и да се информират за техните права като европейски граждани.

На официалното откриване присъстваха зам.- председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, народният представител Вяра Церовска, председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, организационният секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, областният координатор на ЖГЕРБ –Перник Елза Драгомирова, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ –Перник Милена Миланова, членове и симпатизанти на партията.  „Благодаря на евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев, че с откриването на този информационен офис ще дадем възможност на жителите на област Перник да получават допълнителна информация за това какво предлагат европейските институции. Благодаря и на всички български депутати за сериозната им работа в Европарламента“, каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той заяви, че само преди няколко дни областните кметове и кандидатите за градоначалници от ГЕРБ са посетили Брюксел са се срещнали с лидерите на Европейския парламент, които са дали много висока оценка за управлението на ГЕРБ и са  оценили партията като най-авторитетната в страната ни. „Готови сме за кампанията за местни избори. Тя отново ще бъде позитивна и на принципа лице в лице.  ГЕРБ гради, а не разбива бетони. Ние строим детски градини, училища, магистрали и инфраструктура и показахме, че го правим добре“, изтъкна Цветанов. „България е член на ЕС от осем години и за този период ние доказахме, че европейското развитие на страната ни е достойното развитие. Думата на българските евродепутати се чува и това е думата на всички граждани на България. Благодарение на европейските средства много български градове са напълно променени и това се вижда много осезаемо“, каза евродепутатът Владимир Уручев. Той допълни, че в новият Европейски информационен център в Перник желаещите могат да задават своите въпроси към всички евродепутати от ГЕРБ/ЕНП. „Ние сме вашата жива връзка с онази Европа, в която членуваме, в този клуб на ценности. Искаме тези ценности да ги усетите и вие чрез нас“, допълни още Уручев.

„Днес е един много важен ден за ПП ГЕРБ-Перник. С откриването на този офис ние ще бъдем по-съпричастни с работата на българските евродепутати и ще получаваме информация от първа ръка “, каза народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име