НАЧАЛО ГЕРБ С грандиозен празник ГЕРБ-Перник отбеляза осмата годишнина от учредяването на местната струтура

С грандиозен празник ГЕРБ-Перник отбеляза осмата годишнина от учредяването на местната струтура

226
0
СПОДЕЛИ

gerb_pernikСтотици членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ- Перник отбелязаха 8-та годишнина от учредяването на местната структура на партията. Грандиозният празник се проведе в Централния парк на града, а официални гости на събитието бяха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев, народният представител и кандидат за кмет на Перник д-р Вяра Церовска, общинскиятт координатор на ГЕРБ-Перник Ирена Соколова, организационният секретар на местната структура Владислав Караилиев, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, областният координатор на ЖГЕРБ-Перник Елза Драгомирова и председателят на групата общински съветници от ГЕРБ Милена Миланова. На тържеството присъстваха членове и симпатизанти на партията от всички общини в областта.

Областният координатор на юГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска поздрави всички присъстващи за празника и пожела още дълги години ГЕРБ да продължава да се утвърждава като първа политическа сила в България. „Осем  години ГЕРБ работи изключително силно,професионално и отговорно, за да може да бъде изградена базовата инфраструктура на България, за да бъдат създадени условия за развитие на страната ни и за усвояване на европейски средства. Осем години на разум и на диалогичност, с една-единствена цел -България над всичко и превръщането й в модерна и авторитна държава. Сега ни предстои една много решителна крачка – местните избори. Знам, че ние сме много силен отбор и имаме реалната възможност  да променим градовете от област Перник. Ние сме отбора на победата и заедно ще направим живота ни по-добър“, каза д-р Церовска. Евродепутатът Владимир Уручев честити празника и подчерта, че за една партия 8 години е възраст на съзряване и утвърждаване. „Партия ГЕРБ, която до сега на национално ниво не е губила избори е един феномен в българската политическа история и това се дължи на вас. Убеден съм, че и на предстоящите избори ще можем да се поздравим с победа за ГЕРБ“, заяви евродепутатът. Общинският координатор на ПП ГЕРБ -Перник Ирена Соколова  изтъкна, че ГЕРБ е партията която води страната ни в правилната посока на развитие.

„Днес местната структура на ГЕРБ навършва осем години. За този период бе създаден такъв фундамент, който кара хората да се чувстват стабилни и сигурни. ГЕРБ влага усилия, за да осигури просперитета на всеки български граждани. ГЕРБ разполага с идеите, възможностите и инструментите да промени града ни и да накара всички жители да се гордеят с Перник“, подчерта Соколова.

Тържеството започна с турнир по стрийт фитнес, в който участие взеха над 50 момичета и момчета. Наградите за победителите бяха подсигурени от ПП ГЕРБ-Перник и бяха връчени от евродепутата Владимир Уручев, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев и кандидатът за кмет на кв.Изток Емил Костадинов. На празника не бяха забравени и най-малките, за които беше подготвена специална празнична програма с много игри и забавления. Клоуни и аниматори се погрижиха за доброто настроение на децата, а всички те имаха възможност да се включат в инициативата на ЖГЕРБ-Перник „Ние рисуваме нашия град“. Гвоздеят на вечеррта бе празничен концерт с участието на Маргарита Хранова, Таня Дупаринова, Християн и Лиза, Милена Цветанова, клуб по народни танци гр.Земен и сурвакарски групи от община Ковачевци. По традиция събитието завърши с разрязването на празнична торта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име