НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ обяви официално кандидатите си за кметове

ГЕРБ обяви официално кандидатите си за кметове

194
0
СПОДЕЛИ

11998838_809136692536504_6148033713829323243_nВ столичната зала „Арена Армеец“  официално бяха представени кандидатите за кметове на общини от цялата страна. Под аплодисментите на 15 000 членове и симпатизанти на партията кандидатът за кмет на Перник д-р Вяра Церовска изведе на сцената отборът на областта – кандидатите за кметове на Радомир, Брезник, Земен, Трън и Ковачевци. Те бяха представени от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Изказване пред структурите от цялата страна направи и министър-председателят на България и председател на ГЕРБ Бойко Борисов. „Моля да водите толерантна капания, да не се нападате, а повече показвайте идеите си. Резултатът е важен за стабилитета. Готови сме във всеки момент да отидем на избори, но няма да съм аз човекът, който да ги предизвика. Който иска, нека си носи после цялата отговорност за това, което ще се случи с държавата. Желая успех, толерантна кампания и победата ще бъде за нас“, заяви премиерът Борисов.

„ГЕРБ показа това, което можем да отчетем днес – видими резултати за България. Десетата поредна победа на ГЕРБ не е самоцел, а проектиране на оценката за реално свършената работа на всички кметове, общински съветници, министри и структури“, каза председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

На събитието присъстваха народни представители и министри от ГЕРБ, кандидати за общински съветници, областни и общински координатори на партията, както и членове от всички областни и общински структури.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име