НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите от ГЕРБ за кметове на Перник Вяра Церовска и на кв....

Кандидатите от ГЕРБ за кметове на Перник Вяра Церовска и на кв. Изток Емил Костадинов разговаряха с възрастните хора от пенсионерските клубове “Ален Мак” и „Невен“

214
0
СПОДЕЛИ

12049637_471574979682128_271664325558231991_nКандидатите от ГЕРБ за кметове на Перник Вяра Церовска и на кв. Изток Емил Костадинов разговаряха с възрастните хора от пенсионерските клубове “Ален Мак” и „Невен“. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници Денислав Захариев, Иво Петров, Цветана Пиралкова и Иво Богданов.
Вяра Церовска поздрави членовете на клуба и им пожела да са здрави и да продължават да носят младия дух в себе си. „Винаги съм изпитвала огромно уважение и признателност към вас, заради опита и знанията, които споделяте с всички ни. Вие сте пример, който ние перничани трябва да следваме“, изтъкна кандидатът за кмет на Перник.
От своя страна пенсионерите благодариха на представителите на ПП ГЕРБ-Перник, които винаги са помагали и са изпълнявали всички поети ангажименти към клубовете.
„Вяра Церовска винаги е доказвала, че работи за жителите на Перник и сме убедени, че ще продължи да го прави по същия отговорен начин “, каза председателят на клуб „Невен“ в с. Дивотино Тодорка Рангелова . Кметът на селото Румен Сергиев, заяви, че се гордее с възрастните хора от клуба и с тяхната неугасваща енергия.
Вяра Церовска покани всички пенсионери на 18 октомври в Двореца на културата в Перник на безплатен спектакъл с участието на Искра Радева. Жестът е по повод Деня на възрастните хора.
В края на срещата пенсионерите пожелаха на представителите на ГЕРБ-Перник успех на местните избори. „Пожелаваме ви да спечелите, защото вярваме, че вие ще направите живота на децата и внуците ни по-добър“, каза Йордан Николов, основател и член на пенсионерски клуб „Ален Мак“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име