НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ-Перник организира турнир по табла

ГЕРБ-Перник организира турнир по табла

182
0
СПОДЕЛИ

_MG_4383Над 30 души премериха сили в турнир по табла, организиран от ПП ГЕРБ – Перник.  Инициатор на събитието бе общинският съветник Любен Лазаров, а на откриването на турнира присъстваха кандидатите за кметове на Перник Вяра Церовска и на кв.“Изток“ Емил Костадинов и кандидатите за общински съветници Мирослава Николова, Бойка Иванова и Зоя Иванова. Те изненадаха участниците в надпреварата с торта, а местната структура на ГЕРБ беше подсигурила парична награда за победителите.

Надпреварата продължи няколко часа, като в нея се включи и кандидатът за кмет на „Изток“ Емил Костадинов. Привържениците на играта демонстрираха добра концентрация и състезателен дух. „Щастливи сме, че турнирът предизвика голям интерес сред любителите на таблата. Иска ни се той да се превърне в традиция“, заяви Костадинов.

Участниците в турнира благодариха на представителите на ГЕРБ, че са направили възможно реализирането на турнира. Те пожелаха на кандидатите за кметове успех на изборите на 25 октомври. „Искаме града ни да се управлява от истински професионалист и човек, който да обича Перник и перничани, какъвто е д-р Вяра Церовска“, споделиха участниците в турнира.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име