НАЧАЛО ГЕРБ Kандидатът на ГЕРБ-Перник за кмет на кв. „Изток” Емил Костадинов и кандидати...

Kандидатът на ГЕРБ-Перник за кмет на кв. „Изток” Емил Костадинов и кандидати за общински съветници се срещнаха с училищните колективи на ГПЧЕ „Симеон Радев” и на 10 ОУ „Алеко Константинов”

179
0
СПОДЕЛИ

12107290_472912866215006_7021397383631756287_nКандидатът на ГЕРБ-Перник за кмет на кв. „Изток” Емил Костадинов и кандидати за общински съветници се срещнаха с училищните колективи на ГПЧЕ „Симеон Радев” и на 10 ОУ „Алеко Константинов”. Костадинов честити на всички преподаватели Международния ден на учителя и им пожела да продължават да работят със същата отдаденост и любов, защото да бъдеш учител не е професия, а призвание. „Искам да изкажа своята признателност към всички, отдали живота си на учителската професия, защото Вие сте тези, които ни учат да бъдем упорити и да не се отказваме от мечтите си , развивайки нашето чувство за гражданска отговорност”, каза кандидатът за кмет. Кандидатите за общински съветници Румяна Гьорева, Цветана Пиралкова, Иво Иванов, Васко Чушев, Любомир Жотев, Румен Станишев и Валентина Димитрова, както и общинският координатор на ГЕРБ Ирена Соколова също изказаха своите най-сърдечни благопожелания по повод празника на учителите. На срещите беше обсъдена визията на ГЕРБ за развитие на образованието в града. „За последните десет месеца не бе направено малко за учебните заведения и детските градини в града ни. Постарали сме се да отговорим на всеки получен сигнал, да сме полезни и да подпомагаме училищата”, заяви Румяна Гьорева.
В разговорите бяха засегнати и редица въпроси, свързани с проблемите, които изпитват училищата и начините за тяхното разрешаване. Дискусиите приключиха с благодарност за вниманието и ангажимент и за други подобни срещи.
По-рано кандидатът за кмет на Перник д-р Церовска също поздрави учителите за празника. „Вие сте хората, които превръщат децата ни в изградени и достойни личности, палейки в сърцата им пламъка на знанието и духовността. Желая ви много успехи, защото това са успехите на нашето бъдеще”, сподели д-р Церовска.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име